Feride Isik

Elke baby is uniek. En daarmee is ook elk gezin waarin die baby geboren wordt uniek. Dat vraagt om maatwerk en ik geloof dat individuele voorlichting essentieel is voor een prettige zwangerschap en bevalling. 

Ik heb ruime ervaring als verloskundig en werk sinds 1991 in Rotterdam. Mijn aanpak kenmerkt zich door goede samenwerking met huisartsen, gynaecologen en andere zorgprofessionals. Dankzij mijn brede netwerk en de korte lijntjes kan ik elke cliënt zorg op maat leveren. 

Bij Rotterdam Bevalt voeg ik daar nog iets aan toe, namelijk ruim de tijd nemen voor ondersteuning en voorlichting. De juiste informatie is van wezenlijk belang om een zwangerschap en geboorte ontspannen te laten verlopen. Maar ook het ontstaan van een nieuw gezinsleven is belangrijk. Daar begeleid ik jullie bij, zodat alle betrokkenen de kracht hebben om deze bijzondere stap vol vertrouwen te zetten.

Ik kijk ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten!”

Talen: Nederlands, Engels en Turks
Ingeschreven bij: BIG-register en kwaliteitsregister voor verloskundigen

Feride werkt als waarnemende ondersteuning van Team Eva en Magda en van Team Roselie en Feride gaat als zelfstandige verloskundige werken in haar eigen Team Feride.

Wil je dat Feride je persoonlijke verloskundige wordt stuur dan een mail of bel haar op.